Woonkamer tegels

Tegels voor de woonkamer

Woonkamer tegels

Producten

Vloertegels woonkamer

Door het onderhoudsgemak en de steeds betere technieken voor keramische tegels wint de tegelvloer voor de woonkamer nog altijd aan populariteit. De duurzaamheid van een tegelvloer wint nog altijd van de alternatieven zoals laminaat, parket en echt houten vloeren. Door de innovatie in de tegelsector zijn alle sferen en patronen en uitstralingen tegenwoordig terug te vinden op keramische tegels. Denk hierbij aan: Al deze soorten keramische tegels hebben dezelfde sterke eigenschappen. Ze erg makkelijk te onderhouden en extreem duurzaam. Ook zijn ze perfect te gebruiken met vloerverwarming wat een groot voordeel is.

Vloertegels woonkamer houtlook

De houtlook tegels of keramisch parket zijn echt een trend. Door de verbeterde technieken van de laatste jaren zijn deze tegels niet meer te onderscheiden van echt houten vloeren. De duurzaamheid van keramisch tegels met de warme natuurgetrouwe uitstraling van een echt houten vloer maken deze tegels een logische keuze voor veel huizen. Door te combineren met andere materialen kan er een modere en strak interieur ontstaan of een klassiek en warm interieur.

Betonlook vloertegels woonkamer

Naast de keramische houtlook tegels zijn de keramische betonlook tegels ook een veel gekozen optie. Door het stoere, industriële uiterlijk sluit deze tegel perfect aan bij de hedendaagse trend. Het is erg mooi om deze betonlook tegels te combineren met de houtlook tegels.

Vloertegels woonkamer XXL

De algemene trend is dat tegels steeds groter moeten zijn. Door de ontwikkelingen in de productie is dit erg goed mogelijk en zien we dat het standaar assortiment als steeds meer moet bestaan uit tegels in de formaten 80x80, 90x90, 100x100 en 120x120 cm en zelf grotere platen tot 120x360 cm. Kijk hier voor het complete overzicht xl vloertegels.

Wandtegels woonkamer

In de woonkamer zul je niet snel denken aan het gebruik van wandtegels, toch zien we dit steeds vaker terug. Het is erg mooi om bijvoorbeeld de schouw te bekleden met tegelstroken met een natuursteen look. Doordat de keuken steeds vaker onderdeel is van de woonkamer is het ook mooi om de stijl hiervan door te trekken, dit bereik met de keuze voor de juiste wandtegels.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u interesse in onze tegels en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het offerteformulier in!