Showroom in Katwijk

Gratis advies van tegelspecialist

Marmer

Marmerlook tegels zijn bezig aan een opmars. Deze keramische tegels bieden de natuurgetrouwe marmerlook met verschillende kleuren aders. Deze marmerlook vloertegels zijn verkrijgbaar in mat en hoogglans.

John Hoogeveen

Komt u er niet uit? Ik help u graag!

John Hoogeveen

Komt u er niet uit? Ik help u graag!

 

Kiyoh

5/5

4.9 (86 reviews)

John Hoogeveen

Kiyoh

5/5

4.9 (86 reviews)

John Hoogeveen

Marmerlook tegels

Vloertegels marmerlook badkamer

Waar de marmerlook de laatste tijd erg veel gebruikt wordt is de badkamer. De badkamer is steeds belangrijker in huis en hier wordt steeds meer aandacht aan besteedt. Met een marmerlook vloertegel in de badkamer creëer je een exclusieve look. En vanwege de grote verscheidenheid aan keramische marmerlook vloertegels kun je het zo licht of donker maken als je wilt. Wij hebben vloertegels marmerlook zwart, beige, wit en alles ertussen!

Vloertegels marmerlook hoogglans

In Nederland zien we niet veel hoogglans vloertegels, omdat we snel een looppad zien ontstaan door het niet uitdoen van de schoenen in huis en de aanwezigheid van veel (hard) zand.

Vloertegels marmerlook mat

Bij een marmerlook vloertegel denken mensen al snel aan een glanzende tegel. Dit is zeker niet meer het geval. Veel van onze marmerlook tegels zijn juist mat. Deze matte versies passen meestal beter in het interieur en hebben niet de statige uitstraling van de glanzende versie. Deze tegels kunnen speels worden gebruikt bijvoorbeeld met vloertegels met een andere look. Wel is het erg mooie om de matte variant marmerlook tegel te gebruiken op de vloer met een glanzende variant op de wand.

Grote vloertegels marmerlook

De trend bij alle keramische vloertegels is dat ze in steeds grote formaten komen. Dit is ook het geval bij de marmerlook vloertegels. Wij kunnen grote vloertegels met marmerlook uit voorraad leveren van 120×120 cm en vaak zelfs 120×240 cm. Grotere formaten marmerlook tegels kunnen we ook bestellen.

Vloertegels marmerlook beige

Veel van onze marmerlook tegels komen ook in de kleur beige. Dit is een populaire kleur voor dit soort tegels. Het is erg mooi te combineren met donkere kleuren.

Vloertegels marmerlook zwart

Een veelgebruikte kleur marmerlook tegel is de zwart. Het is een tegel die makkelijk te combineren is met lichte kleuren en is te gebruiken voor veel verschillende interieur stijlen.

Lees Meer
× Hoe kan ik u helpen?