Showroom in Katwijk

Gratis advies van tegelspecialist

Natuursteen

Natuursteen look vloertegels zijn keramische tegels met de look van natuursteen. Echt natuursteen vergt veel onderhoud en is vaak poreus, waardoor vlekken kunnen intrekken. De keramische vloertegels zijn duurzaam, kras en slijtvast, water en zuurbestendig en vaak niet van echt natuursteen te onderscheiden.

John Hoogeveen

Komt u er niet uit? Ik help u graag!

John Hoogeveen

Komt u er niet uit? Ik help u graag!

 

Kiyoh

5/5

4.9 (86 reviews)

John Hoogeveen

Kiyoh

5/5

4.9 (86 reviews)

John Hoogeveen

Keramische tegels kiest u hierom

Wij hebben een groot assortiment van deze tegels. Alleen A-kwaliteit van de beste merken. Natuursteen look vloertegels worden ook wel eens natuursteen look plavuizen genoemd. Dit is een benaming die vroeger veel werd gebruikt. Tegenwoordig praten we over keramische vloertegels. Wij hebben natuursteen look keramische tegels in veel verschillende formaten.

Natuursteen look tegels badkamer

Keramische tegels zijn perfect geschikt voor de badkamer, dus ook de natuursteen look tegels. Creëer een natuurlijke sfeer in je badkamer met deze prachtige, niet van echt natuursteen te onderscheiden, vloertegels.

Natuursteen look / Leisteen look

Keramische leisteen look tegels blijven onverminderd populair. Deze tegels zijn zowel in moderne als klassieke interieurs te gebruiken. Ze geven een warme natuurlijke sfeer, maar met de juiste kleurstelling kan het een ruimte ook strak en modern maken. Wij hebben een groot assortiment leisteen look tegels in verschillende kleuren en formaten.

Leisteen vloertegels badkamer

Leisteen is poreus en kan niet worden gebruikt in de badkamer, maar met de keramische tegels haal je deze look toch in huis. Deze keramische vloertegels hebben de uitstraling van echt leisteen, maar met de duurzaamheid en sterke eigenschappen van keramiek. Het is erg mooi om verschillende kleuren keramische leisteen look tegels te gebruiken in de badkamer. Denk hierbij aan een mooie antraciet kleur op de vloer met een lichtere variant op de wand. Hiermee hou je de badkamer licht en ruimtelijk en krijgt het een moderne uitstraling.

Natuursteen look / Hardsteen look

Keramische tegels geïnspireerd op de natuurlijke charme van hardsteen. Deze natuursteen look tegels kunnen gebruikt worden in woonkamer, badkamer, keuken en toilet. Deze keramische tegels geven de sfeer en uitstraling van hardsteen met het onderhoudsgemak en de duurzaamheid van keramische tegels.

Lees Meer
× Hoe kan ik u helpen?