Showroom in Katwijk

Gratis advies van tegelspecialist

Vintage tegels

john

Haal het verleden terug naar het heden met vintage tegels. Er zijn eigenlijk meerdere soorten vintage tegels. Onder deze tegels vallen de zogenoemde handvorm tegels, portugese tegels / motieftegels en de metro tegels. Het zijn in ieder geval allemaal tegels met een bijzondere vorm of patroon.

Portugese tegels

Portugese tegels zijn tegels met een uitgesproken motief, vaak in kleur. Deze tegels worden vaak gebruikt om de hal/gang te accentueren. Wat we ook steeds vaker zien is dat deze tegels gebruikt worden in de keuken als achterwand en in de badkamer om een wand te accentueren.

Portugese hexagon tegels

Wat modern en klassiek samenbrengt zijn de hexagon tegels met motief. Deze tegels zijn er ook met veel verschillende patronen en kleuren.

keramische tegels portugese look_cerados
soorten keramische tegels_cerados
keramische tegels eigenschappen_cerados

Handvorm tegels

Handvorm tegels zijn er in veel verschillende kleuren en formaten. Het zijn over het algemeen klein formaat wandtegels die worden gebruikt in de keuken of voor het accentueren van een wand in de badkamer.

antraciet salerno

Uitgelicht: Betonlook Tegel 60×60 Donker grijs Uno

De mooiste betonlook tegels van dit moment. Deze keramische tegels zijn te gebruiken in elke ruimte, maar worden vaak toegepast in de badkamer.

Tussenkop

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Heeft u interesse in onze tegels en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het offerteformulier in!

Bekijk ook deze blogs

× Hoe kan ik u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday