Showroom in Katwijk

Gratis advies van tegelspecialist

Badkamertrends 2019

john

De badkamer blijft een ruimte waar steeds meer focus op ligt. Dit jaar zijn er weer een paar leuke ontwikkelingen. Naast de strakke lijnen en moderne kleuren zien we weer wat natuurlijk materialen en tinten terug.

Kleurrijke tegels

De eentonige badkamer met alleen wit zien we al jaren niet meer. Naast alleen maar steeds grotere badkamertegels zien we nu de combinatie met kleinere kleurrijke tegels terug. Kleine uni tegels of vintage tegels. Het douche gedeelte met motieftegels om een gedeelte te accentueren. Spelen met formaten en kleuren is de trend!

keramische portugese tegels badkamer_cerados
industrieel inspiratie_badkamer

De strakke lijnen en luxe uitstraling wordt steeds vaker gecombineerd met robuuste materialen.

Zwart sanitair

Zwart sanitair is nog niet over zijn piek heen. Zwarte kranen, zwarte profielen en zelfs zwarte toiletpotten winnen nog steeds aan populariteit, maar hiernaast zien we ook vaker andere kleuren terug. Kranen in goud, zilver en brons worden door steeds meer merken opgenomen in het assortiment. Luxe uitstraling lijkt het uitgangspunt.

spa look badkamer 3
badkamertegels-1
houtlook badkamer inspiratie 3

Robuuste materialen

De strakke lijnen en luxe uitstraling wordt steeds vaker gecombineerd met robuuste materialen. Natuursteen wasbakken en handdoek rekken van hout gecombineerd met zwart sanitair is erg mooi!

antraciet salerno

Uitgelicht: Betonlook Tegel 60×60 Donker grijs Uno

De mooiste betonlook tegels van dit moment. Deze keramische tegels zijn te gebruiken in elke ruimte, maar worden vaak toegepast in de badkamer.

Designradiatoren

Designradiotoren zijn populair. In lijn met het zwarte sanitair zien we de radiator ook steeds vaker terug in het mat zwart. Ook de vormen blijven veranderen, al blijven strakke lijnen de toon zetten

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Heeft u interesse in onze tegels en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het offerteformulier in!

Bekijk ook deze blogs

× Hoe kan ik u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday