Showroom in Katwijk

Gratis advies van tegelspecialist

Cerados: A-kwaliteit keramische tegels én service

john

Stelt u zich een ruimte voor van 250 vierkante meter gevuld met ruim 200 soorten tegels: vloertegels, wandtegels, licht, donker, groot, klein. Ze liggen op de vloer, bedekken de wand of staan tentoongesteld in een stellage. Als u op zoek bent naar een nieuwe tegel voor uw badkamerwand lijkt het er bijna op dat u in de groots opgestelde showroom acuut keuzestress zou krijgen. Gelukkig is niets minder waar, want te midden van plavuizenparadijs Cerados staat namelijk John Hoogeveen, eigenaar van het bedrijf. John weet u snel, vakkundig en op basis van uw wensen door uw keuzemogelijkheden te leiden. Het resultaat? U gaat geïnspireerd naar huis, hebt antwoord op uw vragen en weet wat van belang is voor het maken van de juiste keuze. Grote kans dat u ook een aantal keramische tegels op het oog heeft.

Cerados staat voor persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht staat centraal in de unieke klantbenadering van Cerados. Nadat John u voorzien heeft van een kop koffie neemt hij de tijd te luisteren naar uw wensen. Waar bent u naar op zoek? Wat vindt u belangrijk? John weet dankzij jarenlange ervaring wat er komt kijken bij het leggen van een nieuwe vloer en de impact op uw gehele interieur en het gebruik ervan. Zo heeft elke tegel zijn effect op de ruimte, maar ook op het praktische gebruik. 

Daarnaast is ook de tegelwereld onderhevig aan trends en laat John u hier graag mee kennismaken. Ook geeft hij advies over bijbehorende inrichtingsmogelijkheden. Als u wilt maakt hij op basis van bouwtekeningen een calculatie van de kosten. Met andere woorden: John denkt actief met u mee: nieuwe tegels zijn tenslotte een investering voor een lange periode.

supergres-remake-3
supergres-natural-appeal-6

Het assortiment keramische tegels van Cerados is dan ook geschikt voor een breed publiek en Cerados levert daardoor ook aan grotere bedrijfsprojecten.

Kwaliteit

Cerados staat voor kwaliteit. Dit uit zich onder andere in de actieve rol die John neemt in u informeren en adviseren. Daarnaast is niet alleen het assortiment van A-kwaliteit, maar ook het hele proces van het leggen van de vloer – tot de laatste tegel. Indien gewenst begeleidt John namelijk ook het proces van het verwijderen van uw oude vloer, het aanleggen van vloerverwarming en het aanbrengen of zetten van nieuwe tegels. Hij werkt namelijk samen met gerenommeerde bedrijven die deze werkzaamheden voor u uitvoeren.

refin-deck
supergres-ekho-6
supergres-all-over-3

Assortiment keramische tegels

Keramische tegels nemen toe in populariteit en dat heeft mede te maken met door de doorontwikkelde productieprocessen. Hierdoor zijn de tegels beschikbaar in vele soorten, kleuren en maten. Het assortiment keramische tegels van Cerados is dan ook geschikt voor een breed publiek en Cerados levert daardoor ook aan grotere bedrijfsprojecten. John zal u geen nee verkopen, want alles wat op internet te vinden is kan hij leveren. Hij er dan ook enorm trots op dat zijn tegels zijn gekozen om in een groot hotel in Amsterdam te leggen. Wanneer u John vraagt: “Waarom keramische tegels?” ontdekt u meteen vanuit welke overtuiging Cerados is opgericht. Keramische tegels zijn namelijk geschikt voor alle ruimtes in de woning. Ze zijn duurzaam, niet poreus, slijtvast, kleurecht en hebben verschillende uitstralingen. Tegenwoordig zijn keramische tegels bijna niet meer te onderscheiden van natuursteen, hout of zelfs beton. Daarnaast zijn de tegels makkelijk te leggen, onderhoudsvriendelijk en zijn altijd verkrijgbaar in soort, passend bij uw smaak. U zult u na een bezoek aan Cerados eerder afvragen “waarom geen keramische tegels’, want deze tegels combineren het beste van vele tegel- of vloersoorten.

antraciet salerno

Uitgelicht: Betonlook Tegel 60×60 Donker grijs Uno

De mooiste betonlook tegels van dit moment. Deze keramische tegels zijn te gebruiken in elke ruimte, maar worden vaak toegepast in de badkamer.

Een kijkje in de showroom

Bent u op zoek naar nieuwe tegels in uw woning? Voor tegels in zowel de badkamer, keuken, gang, toilet, woonkamer of uw terras kunt u bij Cerados terecht. U kunt tijdens openingstijden langskomen in de showroom, maar het is ook mogelijk op afspraak te maken om buiten deze tijden een kijkje te komen nemen. Hiervoor neemt u contact met ons op door te bellen naar 085-1304439 of stuurt u een e-mail naar info@cerados.nl

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Heeft u interesse in onze tegels en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het offerteformulier in!

Bekijk ook deze blogs

× Hoe kan ik u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday