Showroom in Katwijk

Gratis advies van tegelspecialist

Keukentrends 2019

john

Naast de keukens met betonlook zien we weer steeds meer keukens met natuurlijke materialen en keukens waarin materialen zijn gecombineerd. Hierbij moet je denken aan keukens waarbij beton, hout, natuursteen en marmer zijn gecombineerd. Modern en klassiek vinden elkaar terug in de keuken!

Betonlook keuken

Voor 2019 zien we nog veel keuken met betonlook fronten. Het is erg mooi om in deze keukens de betonlook fronten te combineren met een houtlook vloertegel, houten keukenblad. Ook zijn er mooi keramische keukenbladen met houtlook verkrijgbaar.

 

Landelijke keuken

Een landelijke keuken met veel hout is mooi om te combineren met een stoer materiaal als beton. Betonlook tegels met een landelijke keuken doet het nog steeds erg goed.

 

betonlook_keuken
houtllook keuken

Creëer een ruimtelijk effect met XL tegels.

Marmer in de keuken

Dat hout erg goed samen gaat met marmer wisten we natuurlijk al. Het is erg mooi om een landelijke keuken met houten accenten te combineren met een marmerlook vloertegels of marmerlook tegels op de wand. Ook is een marmerlook keukenblad een aanrader!

keramische tegel marmerenlook_keuken
Kwaliteitsverschil keramische tegels_cerados
marmeren_keuken2

Gekleurde kranen

Net als in de badkamer zien we ook steeds meer gekleurde kranen. Luxe kleuren zoals goud, zilver en koper zien we hier terug.

antraciet salerno

Uitgelicht: Betonlook Tegel 60×60 Donker grijs Uno

De mooiste betonlook tegels van dit moment. Deze keramische tegels zijn te gebruiken in elke ruimte, maar worden vaak toegepast in de badkamer.

Groot formaat tegels

De trend van steeds grotere tegels zet nog even door. Creëer een ruimtelijk effect met XL tegels. Contrasteer met de keuken door te kiezen voor stoere betonlook tegels met een landelijke keuken en mooie houtlook tegels met een moderne keuken.

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Heeft u interesse in onze tegels en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het offerteformulier in!

Bekijk ook deze blogs

× Hoe kan ik u helpen?