Showroom in Katwijk

Gratis advies van tegelspecialist

Bobeau Click PVC

john

Bobeau Click-PVC

2024 start voor Cerados met het introduceren van een nieuw merk in het assortiment, namelijk Bobeau – steengoed pvc. Ja je leest het goed! Steengoed pvc. Dit klinkt verre van logisch voor een tegelhandel met een uitgebreid assortiment keramische tegels, toch? Wij leggen graag uit waarom dit product het huidige tegelaanbod verrijkt.

Behoefte in de markt

“Om te beginnen zijn wij tegelmensen in hart en nieren, dat zal niet gaan veranderen. Het specialisme in keramiek blijft ons sterkste punt. Maar we moeten de behoeftes in de markt wel blijven volgen. Consumenten die keramische tegels willen in de badkamer of op de keukenvloer, omdat dat nu eenmaal de mooiste en meest praktische oplossing is, kiezen om uiteenlopende redenen soms net zo makkelijk voor ‘alternatieve’ afwerkingen op bijvoorbeeld de slaapkamervloeren. Onze zakelijke klanten zijn in gesprek met die consument en hebben al het vertrouwen gekregen. Dan is het toch zonde om diezelfde consument naar een andere winkel te sturen voor een product wat met dezelfde vrachtwagen kan worden meegeleverd?”

Maar waarom dan specifiek Bobeau? “Als we het dan toch over een alternatief moeten hebben wat vaak gekozen wordt door consumenten, dan geven wij de voorkeur aan een product welke dicht bij de keramische tegel staat. Wij hebben een pvc-vloer ter beschikking met een body waar ook kalksteen in zit. De verwerking is daarnaast eenvoudig vanwege het clicksysteem en de losse ondervloer die al geïntegreerd zit in het product.”

Praktisch en mooi

Bobeau – steengoed pvc, de naam van dit merk is geen toeval. De 70% steengruis in de body van dit product in combinatie met een geïntegreerde ondervloer, een geluiddempende tussenlaag en een sterke toplaag van pvc die geschikt is voor intensief gebruik maken het geheel tot een breed inzetbaar product. Al deze materialen zijn samengeperst tot een chique houtlook plank van 7,5 mm dik. Niet alleen de eigenschappen zijn hierdoor van zeer hoge kwaliteit maar ook maakt dit de verwerking ervan eenvoudig. Het clicksysteem zorgt nadat het verwerkt is, voor een sterke watervaste verbinding waardoor deze in elke ruimte kan worden toegepast.

Er wordt gestart met twee series die bestaan uit planken in lengtes van 153 cm en 184 cm. Maar ook visgraat vloeren met planklengtes van 61,5 cm zitten in de collectie. Alle formaten hebben een natuurlijk houtreliëf met een supermatte toplaag. Tenslotte presteren deze vloeren goed op vloerverwarming.

Over de toplaag gesproken, dit merk scoort ook hoog op esthetisch vlak. De kleuren van deze houtlook series zijn heel toegankelijk en realistisch. De sfeer van hout in onze interieurs zal nooit verdwijnen, ook omdat het makkelijk te combineren is met uiteenlopende kleuren en stijlen.

“Wij hebben geen invloed op de huidige trends en de trends die gaan komen. Wij kunnen alleen zorgen dat ons aanbod aansluit op de vraag in de markt. Maar wát wij aanbieden moet wel voldoen aan de normen die de klanten van ons verwachten. Daar kunnen wij juist wel invloed op uitoefenen. En dat doen we met onze producten van Bobeau!”

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Heeft u interesse in onze tegels en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het offerteformulier in!

Bekijk ook deze blogs

× Hoe kan ik u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday