Showroom in Katwijk

Gratis advies van tegelspecialist

De Japandi stijl badkamer

john

De badkamer in Japandi-stijl

Ben je liefhebber van zowel de Japanse als Scandinavische interieurstijl? Dat komt goed uit! Japandi is een samensmelting van deze twee stijlen en groeit uit tot een populaire interieurtrend. De Japanse stijl kenmerkt zich door donker hout, diverse texturen en contrasten, terwijl de Scandinavische stijl draait om houttinten, pastelkleuren en minimalisme. De Japandi-stijl ontstaat door deze twee invloeden te combineren. Ontdek in deze blog alle mogelijkheden om deze nieuwe badkamerstijl in jouw eigen badkamer te integreren!

Japandi badkamermeubel

Voor de Japandi-stijl passen donkere houtsoorten perfect samen met geometrische vormen en lijnen. Als je deze stijl wilt toevoegen aan je badkamer met een fraai badkamermeubel, is een houten meubel in een warme, donkerbruine tint een uitstekende keuze. Voor een extra touch kan een badkamermeubel met een natuurstenen waskom en een koperen of gouden wastafelkraan de Japandi-uitstraling compleet maken.

Japandi-proof bad en douche

Om de Japandi-stijl volledig tot leven te brengen in je badkamer, mogen het bad en de douche niet over het hoofd worden gezien. Een inloopdouche of douchecabine met subtiele belijning straalt verfijning uit. Kies ervoor om het profiel van de douchewanden in dezelfde kleur als de kranen te nemen voor een rustige en eenvoudige uitstraling.

Een vrijstaand bad in een matte kleur voegt luxe toe aan een Japandi-badkamer, omdat matte kleuren kenmerkend zijn voor deze interieurstijl.

Tegels voor een Japandi-look

Tegels zijn net zo cruciaal als meubels en sanitair voor de sfeer in de badkamer, aangezien ze de basis vormen. Een mix van diverse tegels met verschillende vormen past uitstekend in de Japandi-badkamer. Door tegels te gebruiken, kun je de kenmerkende vormen en geometrische lijnen van de stijl benadrukken.

japandi-badkamer-3

Houtlook tegels creëren een warme sfeer en combineren de Japanse en Scandinavische interieurstijlen. Het gebruik van houtlook visgraat tegels zorgt voor een strak en verfrissend patroon. Zachte pastelkleuren uit de Scandinavische stijl en hexagon tegels passen ook uitstekend bij de Japandi-stijl, waardoor extra sfeer ontstaat en de badkamer een rijke en unieke uitstraling krijgt. Basiskleur witte tegels, zowel verticaal als horizontaal geplaatst, vormen een rustige en goede basis voor deze trend in jouw badkamer.

Creëer jouw eigen Japandi-badkamer! Ben je geïnspireerd geraakt door de Japandi-stijl? Bezoek dan onze showroom en ontdek tegels die perfect bij deze stijl passen. Verzamel je favoriete items en maak je eigen moodboard. Wil je meer inspiratie opdoen of heb je advies nodig bij het combineren van producten? Vraag onze adviseurs om hulp. Ze staan voor je klaar om je te assisteren bij het kiezen van de juiste tegels.

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Heeft u interesse in onze tegels en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het offerteformulier in!

Bekijk ook deze blogs

× Hoe kan ik u helpen?