Showroom in Katwijk

Gratis advies van tegelspecialist

Kleurrijke decortegels voor de badkamer

john

Decortegels zijn er in veel verschillende kleuren, formaten en vormen. Vaak zijn het keramische tegels die gebruikt worden om in een ruimte een unieke stijl te creëren. De tegels zijn verkrijgbaar met subtiele en klassieke ontwerpen tot gedurfde en eigentijdse motieven. Deze keramische decortegels zijn er voor de vloer en wand.

1. Diverse Ontwerpen en Patronen: Decortegels zijn beschikbaar in een breed scala aan ontwerpen en patronen. Dit kan variëren van geometrische vormen en bloemmotieven tot mozaïekontwerpen en vintage prints. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos, waardoor je de vrijheid hebt om een ontwerp te kiezen dat perfect past bij de stijl van je ruimte.

2. Toepassingen:
Decortegels worden voornamelijk gebruikt voor het decoreren van wanden, maar ze kunnen ook op vloeren worden gelegd, afhankelijk van het ontwerp en de mate van slijtvastheid. Ze zijn populair in badkamers, keukens, het toilet en andere ruimtes waar een kleur gewenst is.

3. Mix-en-matchmogelijkheden:
Een interessant aspect van decortegels is dat ze vaak gecombineerd kunnen worden met effen tegels om visueel aantrekkelijke ontwerpen te creëren. Bijvoorbeeld, een accentwand met decortegels kan worden gecombineerd met effen gekleurde tegels op de andere wanden, waardoor een gebalanceerde en stijlvolle uitstraling ontstaat.

4. Onderhoudsgemak:
Decortegels zijn meestal gemaakt van keramiek, wat betekent dat ze gemakkelijk te reinigen en te onderhouden zijn. Ze zijn bestand tegen vlekken, water en slijtage, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in verschillende ruimtes, inclusief badkamers en keukens.

decortegels badkamer

5. Creatieve Ontwerpmogelijkheden:
Decortegels bieden creatieve ontwerpmogelijkheden voor binnenhuisarchitecten en huiseigenaren. Ze kunnen worden gebruikt om artistieke en unieke patronen op vloeren en muren te creëren, waardoor een ruimte een persoonlijk tintje krijgt.

Bij het kiezen van decortegels is het belangrijk om rekening te houden met de algehele inrichting van de ruimte, de gewenste sfeer en de praktische behoeften, zoals de mate van slijtvastheid voor vloertoepassingen. Het is ook handig om monsters te bekijken in de beoogde ruimte om te zien hoe het licht en de omgeving de tegels beïnvloeden voordat je een definitieve beslissing neemt.

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Heeft u interesse in onze tegels en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het offerteformulier in!

Bekijk ook deze blogs

× Hoe kan ik u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday