Showroom in Katwijk

Gratis advies van tegelspecialist

Houten vloer of houtlook vloer met tegels?

john

Natuurlijke houten vloeren zijn prachtig, maar het is niet altijd praktisch om deze in huis te hebben. Gelukkig is er nu een oplossing die zowel duurzaam als mooi is.

Praktisch en duurzaam

Natuurlijke houten vloeren zijn prachtig, maar het is niet altijd praktisch om deze in huis te hebben. Gelukkig is er nu een oplossing die zowel duurzaam als mooi is: keramische tegels met houtlook. In dit artikel gaan we dieper in op de voordelen van keramische tegels met houtlook en hoe ze kunnen worden gebruikt om een warme en uitnodigende sfeer in huis te creëren.

IMG_6492

Uitstekend alternatief voor echt hout

Keramische tegels met houtlook zijn een uitstekend alternatief voor traditionele houten vloeren. Deze tegels zijn gemaakt van keramisch materiaal en zijn ontworpen om eruit te zien als echte houten planken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en texturen, zodat u de perfecte tegel kunt vinden om aan uw ontwerpwensen te voldoen.

IMG_6497

Keramische tegels zijn krasbestendig, vlekbestendig en verkleuren niet

Duurzaam

Een van de grootste voordelen van keramische tegels met houtlook is hun duurzaamheid. In tegenstelling tot houten vloeren zijn keramische tegels bestand tegen krassen, vlekken en water. Ze zijn ook bestand tegen verkleuring en vervagen niet door zonlicht. Dit betekent dat ze ideaal zijn voor drukke huishoudens met kinderen en huisdieren.

IMG_1382

Houtlook tegels in de keuken

keramische tegels woonkamer_cerados

Houtlook tegels in de woonkamer

Makkelijk in onderhoud

Een ander voordeel van keramische tegels met houtlook is hun gemakkelijke onderhoud. Omdat ze bestand zijn tegen vlekken en water, zijn ze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. U kunt ze eenvoudig afnemen met een vochtige dweil of een licht reinigingsmiddel om ze er als nieuw uit te laten zien.

In elke ruimte en ieder interieur

Keramische tegels met houtlook kunnen worden gebruikt in elke kamer van het huis. Ze zijn vooral populair in keukens, badkamers en woonkamers. In de keuken en badkamer zijn ze bestand tegen water en gemakkelijk schoon te maken. In de woonkamer creëren ze een warme en uitnodigende sfeer en passen ze goed bij verschillende interieurstijlen.

Verschillende patronen

Als u op zoek bent naar een tegelvloer met houtlook, zijn er verschillende patronen en texturen om uit te kiezen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een tegel met een opvallende houtnerf of een subtiele textuur. Er zijn ook tegels met verschillende kleurtinten om uit te kiezen, van lichtere tinten zoals esdoorn tot donkere tinten zoals kastanje.

Houtlook tegels in visgraat motief

Uw volgende vloer?

Kortom, keramische tegels met houtlook zijn een duurzaam en onderhoudsvriendelijk alternatief voor traditionele houten vloeren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en texturen en kunnen worden gebruikt in elke kamer van het huis. Als u op zoek bent naar een warme en uitnodigende uitstraling voor uw huis, overweeg dan om te investeren in keramische tegels met houtlook voor uw volgende vloer.

Onze tegels komen bekijken?

Kom vrijblijvend langs in onze showroom of maak een afspraak met onderstaande knop!

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Heeft u interesse in onze tegels en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het offerteformulier in!

Bekijk ook deze blogs

× Hoe kan ik u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday