Showroom in Katwijk

Gratis advies van tegelspecialist

Betonlook tegels

john

Keramische betonlook tegels zijn er in veel verschillende kleuren en formaten en kunnen gebruikt worden in woonkamer, badkamer, keuken en toilet. Betonlook tegels geven een stoere en moderne uitstraling. Met de juiste aankleding zijn keramische betonlook tegels ook nog een heel erg sfeervol!

Betonlook tegels woonkamer

Geef een industriële look aan je woonkamer met keramische betonlook tegels. Met de keuze van de juiste kleur en aankleding kun je je eigen sfeer creëren. In de woonkamer wordt vaak gekozen voor een groter formaat van deze betonlook tegels, op deze manier ontstaat er een ruimtelijk effect. Als de ruimte het toe laat kun je ook kijken naar XL tegels. Het is belangrijk om te kijken hoeveel hele tegels je kunt gebruiken in je woonkamer. Als je bijvoorbeeld maar 2 stroken hele tegels hebt dan is het effect weg.

imola-micron-2-0-betonlook-tegels
legpatroon keramisch parket_cerados

In de keuken is de combinatie van betonlook en houtlook ook erg mooi.

Betonlook tegels badkamer

Een trendy badkamer met betonlook tegels. Door de grote keuze in kleuren en formaten is het eenvoudig om te slagen voor een tegel in de badkamer. Deze keramische tegels zijn makkelijk schoon te maken, dus erg geschikt voor in de badkamer. Betonlook tegels laten zich ook nog eens makkelijk combineren met andere soorten tegels. Een populair combinatie is die van betonlook tegels en houtlook tegels.

betonlook woonkamer inspiratie 4
caesar-wide-fog-betonlook-tegel
AM WATERFR 2 1.tif

Betonlook tegels toilet

In het toilet is het ook erg mooi om keramische betonlook tegels te gebruiken. Zoals eerder genoemd zijn deze tegels erg makkelijk schoon te maken wat is deze ruimte wel zo prettig is. Ook is het hier weer aan te raden om voor een groter formaat tegel te kiezen, zodat je minder voegen hebt.

antraciet salerno

Uitgelicht: Betonlook Tegel 60×60 Donker grijs Uno

De mooiste betonlook tegels van dit moment. Deze keramische tegels zijn te gebruiken in elke ruimte, maar worden vaak toegepast in de badkamer.

Betonlook tegels keuken

De keukentegels zijn er ook in betonlook. In de keuken is de combinatie van betonlook en houtlook ook erg mooi. Combineer de vloertegels met een andere look tegelstroken op de achterwand van de keuken voor een industriële sfeervolle keuken.

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Heeft u interesse in onze tegels en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het offerteformulier in!

Bekijk ook deze blogs

× Hoe kan ik u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday