Showroom in Katwijk

Gratis advies van tegelspecialist

Portugese tegels

john

Portugese tegels worden al honderden jaren op traditionele wijze gemaakt. Deze tegels komen voor in een grote verscheidenheid aan kleuren en formaten, maar meestal zien we ze in het formaat 20×20 cm.

Portugese tegels keramisch

Tegenwoordig zien we heel veel keramische tegels geïnspireerd op de traditionele portugese tegels. Deze tegels hebben dezelfde sierlijke patronen, maar deze worden vervaardigd met speciale printtechnieken. Deze keramische tegels zijn erg duurzaam en hoeven niet geïmpregneerd te worden. De tegels worden veelal geproduceerd in Italië en Spanje. Veel van de bekende A-merken hebben ook de portugese tegels of motief tegels in het assortiment.

keramische tegels portugese look_cerados
keramische tegels eigenschappen_cerados

Door de goede eigenschappen van keramische tegels kunnen deze ”portugese tegels” ook heel goed worden gebruikt in de badkamer.

Portugese tegels hexagon

We zien steeds meer varianten op de traditionele portugese tegels. Door de populariteit van hexagon tegels zie we deze nu ook terug met de motieven van de portugese tegels. Een speelse combinatie!

keramische tegels portugese look_cerados
soorten keramische tegels_cerados
keramische tegels eigenschappen_cerados

Portugese tegels badkamer

Door de goede eigenschappen van keramische tegels kunnen deze ”portugese tegels” ook heel goed worden gebruikt in de badkamer. De tegels zijn erg geschikt om bijvoorbeeld het douchegedeelte te accentueren of een andere wand of deel van de vloer.

De tegels zijn erg geschikt om bijvoorbeeld het douchegedeelte te accentueren of een andere wand of deel van de vloer.

antraciet salerno

Uitgelicht: Betonlook Tegel 60×60 Donker grijs Uno

De mooiste betonlook tegels van dit moment. Deze keramische tegels zijn te gebruiken in elke ruimte, maar worden vaak toegepast in de badkamer.

Portugese tegels keuken

Ook een populaire trend is het gebruik van portugese tegels in de keuken en dan met name voor het bekleden van de achterwand van de keuken. Doordat er veel keuze is in kleuren zijn de tegels te combineren met alle soorten keukens, het maakt niet uit of je een modere of landelijke keuken hebt er zijn altijd bijpassende portugese tegels.

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Heeft u interesse in onze tegels en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het offerteformulier in!

Bekijk ook deze blogs

× Hoe kan ik u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday