Showroom in Katwijk

Gratis advies van tegelspecialist

Witte tegels

john

Witte tegels zijn tijdloos. Ze kunnen gebruikt worden in zowel moderne als klassieke interieurs. Witte tegels zijn makkelijk te combineren en worden nog steeds vaak gebruikt in de badkamer en het toilet. Er zijn gerectificeerde en niet-gerectificeerde witte tegels. Omdat deze tegels zo populair zijn en veel worden geproduceerd zijn de meeste ook nog eens heel betaalbaar.

Witte vloertegels

Er zijn witte vloertegels met betonlooknatuursteen lookmarmerlookleisteen look en zelfs witte houtlook tegels zijn verkrijgbaar. Met deze tegels hou je je ruimte licht en heb je toch de mooie uitstraling van een van deze looks.

Witte wandtegels

Witte wandtegels vormen de basis voor veel badkamers. Deze tegels zijn tijdloos en makkelijk te combineren. De gerectificeerde witte tegels zijn ook nog eens makkelijk in onderhoud, omdat ze met minimale voeg verwerkt kunnen worden.

witte tegels

Een van de meest populaire marmerlook tegels is de witte.

Witte tegels mat en glans

Veel gebruikt als wandtegels in de badkamer en het toilet zijn de witte wandtegels mat of glans.

marmeren_keuken2
Kwaliteitsverschil keramische tegels_cerados
vloerreiniger keramische tegels_cerados

Witte tegels formaat

Er zijn vele formaten en uitvoeringen van witte tegels. Net zoals bij alle keramische tegels is het de trend om voor een steeds groter formaat te kiezen. Waar voorheen vaak gekozen werd voor witte tegels van 30×60 cm zien we nu dat mensen kiezen voor 30×9030×100 of zelfs 40×120 cm.

antraciet salerno

Uitgelicht: Betonlook Tegel 60×60 Donker grijs Uno

De mooiste betonlook tegels van dit moment. Deze keramische tegels zijn te gebruiken in elke ruimte, maar worden vaak toegepast in de badkamer.

Witte marmerlook tegels

Een van de meest populaire marmerlook tegels is de witte. Deze tegels die gebaseerd is op calacatta of statuario marmer is een leuke aanvulling op de standaard witte tegels.

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Heeft u interesse in onze tegels en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het offerteformulier in!

Bekijk ook deze blogs

× Hoe kan ik u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday