Showroom in Katwijk

Gratis advies van tegelspecialist

Keramische Tegelspecialist in Katwijk

Keramische tegels zijn een gemakkelijke manier om uw woning een frisse uitstraling te geven. Ontdek de verschillende looks met elk een eigen karakter die tegelvloeren en tegelwanden een eigentijdse glans geven. Vraag vandaag nog online een offerte aan en kies uit een zorgvuldig gekozen assortiment.

Kiezen voor een keramische tegel betekent kiezen voor een van de meest veelzijdige, resistente en duurzame materialen die op de markt verkrijgbaar zijn, en het is ook gemakkelijk om te onderhouden. Het combineert al deze voordelen met een ongeëvenaard scala aan looks en varianten.

Keramische tegels zijn bestand tegen ouderdom en zijn vrijwel onveranderlijk: keramiek is een enorm bestendig materiaal dat onveranderd blijft en niet verslechtert naarmate de tijd verstrijkt.

Keramische tegels zijn bovendien hygiënisch, geven geen vlekken en zijn gemakkelijk te onderhouden. Keramiek bevordert gaat de ontwikkeling van bacteriën, is waterdicht, niet-absorberend en is een van de gemakkelijkste materialen om in het huishouden te reinigen en te desinfecteren. De dagelijkse reiniging is alleen mogelijk met warm water.

Waar u ons kunt vinden

Bezoek onze showroom om onze tegels van dichtbij te bekijken.

Ambachtsweg 24-B,
Katwijk aan Zee, Nederland

Maandag-Dinsdag: Op afspraak
Woensdag-Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

× Hoe kan ik u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday