Showroom in Katwijk

Gratis advies van tegelspecialist

Tegelwinkel Woubrugge

U bent aan het oriënteren voor een nieuwe tegelvloer voor uw woonkamer? Of misschien zoekt u wand- en vloertegels voor uw badkamer, keuken of toilet? Wij hebben het! In onze tegelwinkel in de omgeving van Woubrugge helpen wij u bij het kiezen van de juiste tegels.

Soorten tegels

In onze tegelwinkel in de omgeving van Woubrugge hebben wij een ruim aanbod met de mooiste tegels. Wij kunnen u verschillende keramische houtlook tegels, betonlook tegels, natuursteen look en marmerlook tegels laten zien in veel verschillende formaten. Grote keuze 60×60 tegels, 80×80 tegels, 90×90 tegels en zelfs een ruime keuze 100×100 tegels!

Tegelvloer

Een nieuwe tegelvloer is een belangrijk onderdeel van uw woonkamer en/of leefkeuken. In onze tegelwinkel in de omgeving van Woubrugge hebben wij een groot aanbod vloertegels in veel verschillende formaten en designs. Een tegelvloer in combinatie met vloerverwarming is erg aangenaam, ook hierbij kunnen wij u helpen!

Tegeltrends

Wij bespreken uw wensen en zoeken daar de juiste vloertegels of wandtegels bij. Wij vernieuwen onze tegelwinkel doorlopend met de nieuwste trends. Zo hebben wij bijvoorbeeld unieke metallook tegels met een uitstraling van geoxideerd metaal en altijd de nieuwste keramisch parket tegels die ook gebruikt kunnen worden voor een visgraat vloer. Laat u informeren en inspireren!

Tegelprojecten

We hebben al verschillende mensen blij gemaakt met onze keramische tegels in de omgeving van Woubrugge, deze kunt u hier bekijken. Een erkende dealer met een moderne tegelshowroom Altijd 1e keus tegels met fabrieksgarantie Altijd levering uit 1 partij in 1 tint Kosteloos tegels reserveren en laten opslaan Vast contactpersoon voor uw bestelling

Uitgebreid tegelaanbod

Cerados is een jong bedrijf met zowel een fysieke showroom als een mooie online aanwezigheid. Wij focussen ons alleen op keramische tegels en hier zijn we goed in. Een groot aanbod A-merken uit heel Europa voeren de boventoon in onze collectie, daarnaast kunnen we veel andere tegels leveren op aanvraag. 

Cerados heeft een mooie showroom in Katwijk. Hier kunnen wij een uitgebreid assortiment laten zien van de nieuwste keramische tegeltrends. U kunt ook op afspraak langskomen. U geniet dan onze volledige aandacht. Uiteraard kunnen we u ook begeleiden bij het leggen van de tegels of adviseren als het om vloerverwarming gaat.

Bezoek onze showroom voor inspiratie en advies op maat

Bezoek onze showroom en ervaar de kwaliteit van de kleuren, patronen en de vakmanschap van onze tegels. Komt tot de juiste keuze door onze gratis en vrijblijvend tegelontwerpadvies van een van onze specialisten.

Snelle levering -Duidelijke communicatie – Klantenservice is vriendelijk en goed bereikbaar – Mooie collectie – Showroom

Kees

5/5

63 reviews op Google

Waar u ons kunt vinden

Bezoek onze showroom om onze tegels van dichtbij te bekijken.

Ambachtsweg 24 b,
Katwijk aan Zee, Nederland

Maandag-Dinsdag: Op afspraak
Woensdag-Vrijdag: 10.00 – 17.00
Zaterdag 10:00 – 16:00 
Zondag: Gesloten

× Hoe kan ik u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday