Showroom in Katwijk

Gratis advies van tegelspecialist

Imola

Omschrijving

Imola tegels is op gericht in 1874. Hier werd het startschot gegeven voor een fabrikant met passie voor keramische tegels. Hard werk, vindingrijkheid en innovatie zijn een paar van de speerpunten van Imola, zoals beschreven door de oprichter van de Imola groep – Giuseppe Bucci.

Imola tegels is een van de oudste fabrieken van Italië en levert al keramische tegels wereldwijd sinds het eind van de 18e eeuw / begin 19e eeuw. De export van de wand- en vloertegels van Imola bleef groeien door het continu opschroeven van de productiecapaciteit.

Imola tegels is een voorbeeld voor andere bedrijven in de keramische sector sinds de oprichting. Dit door een unieke combinatie van traditie en innovatie wat nog steeds een handelsmerk is van Imola. Keramische tegels die altijd in lijn staan met de vraag vanuit de markt.

Populaire tegels van Imola:

  • Imola Azuma
  • Imola Genus
  • Imola Kuni
  • Imola Micron 2.0

Specificaties

Formaten in cm: Wilt u meer weten over de formaten? Neem dan gerust contact op door te bellen of door het contact formulier te gebruiken. Wij reageren binnen één dag. Whatsappen gaat nog sneller!

Te gebruiken voor: Deze tegels zijn doorgaans te gebruiken voor vloer en wand oppervlakten. Tips nodig om de juiste keuze te maken? Neem vrijblijvend contact op.

× Hoe kan ik u helpen?