Showroom in Katwijk

Gratis advies van tegelspecialist

RAK

Omschrijving

RAK tegels is een van de grootste fabrikanten ter wereld. Deze fabriek is gespecialiseerd in keramische vloertegels. Per jaar produceert RAK 123 miljoen vierkante meter keramische tegels verdeeld over de fabrieken in de Verenigde Arabische Emiraten, India en Bangladesh. Met het hoofdkantoor in de Verenigde Arabische Emiraten verkoopt RAK tegels in meer dan 150 landen in Europa, het Midden Oosten, Oost- en Noord Afrika, Noord- en Zuid Amerika en Australië. Bij RAK tegels werken wereldwijd 12000 mensen van meer dan 40 nationaliteiten.

RAK produceert hoge kwaliteit keramische tegels zonder het milieu uit het ook te verliezen. RAK tegels promoot de bouw van duurzame woningen in de Verenigde Arabische Emiraten.

Populaire tegels van RAK:

  • RAK Ardesia
  • RAK Basic Concrete
  • RAK Cementina
  • RAK Revive Concrete
  • RAK Surface

Specificaties

Formaten in cm: Wilt u meer weten over de formaten? Neem dan gerust contact op door te bellen of door het contact formulier te gebruiken. Wij reageren binnen één dag. Whatsappen gaat nog sneller!

Te gebruiken voor: Deze tegels zijn doorgaans te gebruiken voor vloer en wand oppervlakten. Tips nodig om de juiste keuze te maken? Neem vrijblijvend contact op.

× Hoe kan ik u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday