Showroom in Katwijk

Gratis advies van tegelspecialist

Look

Een groot aanbod van keramische tegels. Met keuze in verschillende uitstralingen waaronder: betonlook, houtlook, marmerlook en verschillende soorten natuursteen look tegels.

John Hoogeveen

Komt u er niet uit? Ik help u graag!

John Hoogeveen

Komt u er niet uit? Ik help u graag!

 

Kiyoh

5/5

4.9 (86 reviews)

John Hoogeveen

Kiyoh

5/5

4.9 (86 reviews)

John Hoogeveen

Keramische tegels kiest u hierom

Wij hebben een groot aanbod van vloertegels. Grote keuze uit kleuren en formaten tegels. Vloertegels voor elke ruimte; woonkamer, badkamer, keuken en toilet. Ook zijn veel van onze tegels te gebruiken voor veel belopen ruimten zoals; winkel of restaurant.

Keramische vloertegels

Wij hebben ons gespecialiseerd in keramische vloertegels. We werken met de mooiste keramische tegels van de beste merken uit heel Europa en sommige A-merken van buiten Europa.

Natuursteen look vloertegels

Natuursteen vereist vaak veel onderhoud. Waarom niet de voordelen van keramiek met de uitstraling van natuursteen? Deze vloertegels zijn in veel verschillende kleuren en formaten verkrijgbaar. Natuursteen look vloertegels zijn veel verkocht en daarom bieden wij een uitgebreid assortiment van deze tegels.

Betonlook vloertegels

Betonlook vloertegels zijn erg populair. Wij hebben een groot assortiment betonlook vloertegels in verschillende kleuren en formaten.

Houtlook vloertegels

Houtlook tegels wordt steeds vaker gekozen. Deze tegels zijn geschikt voor elke ruimte; zoals woonkamer, badkamer, keuken en toilet. Met deze tegels heb je de natuurlijke uitstraling van hout met alle voordelen van keramisch tegels. Bijvoorbeeld te gebruiken in combinatie met vloerverwarming.

Marmerlook vloertegels

Wat we weer steeds vaker terug zien komen is de marmerlook. Wij hebben A-kwaliteit marmerlook tegels van de beste fabrikanten uit heel Europa. Een grote keuze in kleuren en formaten.

Metallook vloertegels

Misschien niet het eerste waar je aan denk bij het uitzoeken van een tegelvloer, maar vloertegels met metaallook geven elke ruimte een prachtige industriële look. Veel gebruikt voor commerciële ruimten zoals winkels en restaurants.

Leisteenlook vloertegels

Leisteenlook vloertegels zijn een aanvulling in elke ruimte. Prachtige tegels met een specifieke natuursteenlook. De meeste merken hebben series met leisteenlook, de een nog mooier dan de ander. Deze tegels zijn er in veel verschillende kleuren en formaten.

Portugese vloertegels

Portugese vloertegels zijn tegels die nog steeds veel worden gebruikt. Vaak om aparte ruimten zoals de hal en gang een aparte uitstraling te geven. Portugese tegels zijn tegels met uitgesproken motieven en verschillende kleuren. Te combineren met verschillende soorten interieurs.

Vloertegels in romaans verband

Een klassieker die weer vaker terugkomt zijn toch wel de vloertegels die te leggen zijn in romaans verband. Verkrijgbaar van robuuste tegels voor de uitstraling van een vloer getekend door de tijd of met gerectificeerde strakke tegels om te combineren in een modern interieur.

Hexagon vloertegels

Op zoek naar iets speciaals? Een speel effect op de vloer door middel van tegels in een aparte vorm. Hexagon tegels in verschillende kleuren en formaten.

Tegelstroken

Tegelstroken kunnen gebruikt om een deel van de vloer te accentueren. Tegelstroken in verschillende formaten om een speels effect te creëren.

Vloertegels woonkamer

In Nederland worden vloertegels steeds vaker gebruikt in de woonkamer. Doordat de techniek voor de productie van tegels zich blijft ontwikkelen zijn is er nu zoveel keuze aan uitstralingen van tegels dat dit vaak een logische keuze is. Bijvoorbeeld keramische tegels met houtlook; prachtige natuurlijke houtlook tegels met alle voordelen van keramische tegels. Bijvoorbeeld prima te gebruiken met vloerverwarming.

Vloertegels keuken

Vloertegels zijn altijd al gebruikt in de keuken, omdat dit een van de ”natte ruimten” in huis is. Tegenwoordig is de keuken steeds meer een verlengde van de woonkamer en worden dus ook dezelfde vloertegels vaak doorgetrokken. Of kies juist voor een totaal andere look in de keuken. Veel gebruikt is bijvoorbeeld een houtlook vloertegels in de woonkamer en een betonlook vloertegel in de keuken of andersom. Hiermee creëer je een groot contrast.

Vloertegels badkamer

De badkamer is een ruimte waar steeds meer aandacht naartoe gaat en waar mensen steeds meer waarde aan hechten. Het grote aanbod aan vloertegels voor de badkamer geeft een grote keuzen aan sferen voor deze ruimte. Ook onze tegels voor de badkamer zijn van de beste kwaliteit.

Vloertegels toilet

Over het algemeen zijn de tegels in het toilet de tegels die overlopen vanuit de hal/gang. Trek de sfeer van de tegels door op de muur om het kleinste kamertje helemaal af te maken!

Vloertegels hal / gang

De hal is het visitekaartje van je huis of bedrijfsruimte. Creeer de juiste sfeer met de keuze voor de juiste tegel. Vaak wordt een tegel gebruikt die contrast geeft met de tegel gebruikt in de rest van het huis. Denk hierbij aan Portugese tegels of misschien wel het welbekende dambord-effect.

XL vloertegels

De trend die we zien is dat de gekozen tegels steeds groter worden. Waar tot voor kort de 60×60 vloertegels al als groot bestempeld werden zien we nu al steeds vaker 80×80 vloertegels of zelf groter. Het is belangrijk om te kijken hoeveel hele tegels je in de ruimte kunt gebruiken om het beste uit het formaat van jouw keuze te halen.

Vloertegels per maat

Weet je al welke formaat vloertegels je zou willen gebruiken? Omdat smaken (gelukkig) verschillen hebben we een groot aanbod aan formaten tegels. Van 10×10 vloertegels tot en met 120×120 vloertegels en zelf keramisch platen die groter zijn dan dat. Wij kunnen het allemaal leveren!

Lees Meer
× Hoe kan ik u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday