Showroom in Katwijk

Gratis advies van tegelspecialist

Badkamer

Tegels in de badkamer zijn erg belangrijk. Het is belangrijk om hier te kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij verkopen alleen A kwaliteit tegels voor de badkamer. Ook de trend bij badkamertegels is die van een steeds groter formaat. Wij hebben een grote keuze in verschillende formaten badkamertegels.

John Hoogeveen

Komt u er niet uit? Ik help u graag!

John Hoogeveen

Komt u er niet uit? Ik help u graag!

 

Kiyoh

5/5

4.9 (86 reviews)

John Hoogeveen

Kiyoh

5/5

4.9 (86 reviews)

John Hoogeveen

Badkamertegels

Vloertegels badkamer houtlook

De badkamer is niet de plek waar je snel hout zou verwachten, toch is dit erg mooi. Sinds de opkomst van de keramische houtlook tegels is dit niet meer weg te denken uit de badkamer. Het geeft een natuurlijke sfeer aan de badkamer. Het heeft de uitstraling van hout, maar dan met de duurzaamheid en sterke eigenschappen van keramische tegels.

Vloertegels badkamer betonlook

De betonlook is misschien wel de populairste keuze bij badkamertegels. Door de grote verscheidenheid aan kleuren en formaten bij deze tegels is er voor iedereen wel iets moois te vinden!

Badkamer vloertegels hexagon

Wij hebben ook zeshoek of hexagon badkamertegels. Deze tegels geven een uniek effect en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kijk hier voor een overzicht van onze badkamer vloertegels hexagon.

Badkamer tegels natuursteen look

De natuursteen look tegels is tijdloos. Deze tegels zullen we altijd terug blijven zien in de badkamer. Door de grote keuzen aan kleuren en formaten is er voor iedereen wel een natuursteen look tegel te vinden. Wij hebben een groot assortiment van deze badkamertegels.

Badkamer wandtegels

Voor de badkamer is het gebruikelijk om wandtegels te gebruiken. Eigenlijk zien we steeds vaker dat de vloertegels gewoon worden gebruikt op de wand. Alle vloertegels zijn geschikt voor gebruik als wandtegel, hierdoor is de keuze in badkamertegels voor de wand enorm.

Lees Meer
× Hoe kan ik u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday