Showroom in Katwijk

Gratis advies van tegelspecialist

Keuken

Tegels zijn eigenlijk altijd gebruikt in de keuken. Dit was altijd een logische keuze omdat er gewerkt wordt met water en vocht. Tegenwoordig draait het niet meer alleen om de praktische kant van het gebruikt van keramische tegels, maar is het belangrijk dat het ook mooi is. Door de ontwikkeling in de keramische tegel industrie is het tegenwoordig makkelijker dan ooit om de praktische kant te combineren met esthetiek en ontwerp.

John Hoogeveen

Komt u er niet uit? Ik help u graag!

John Hoogeveen

Komt u er niet uit? Ik help u graag!

 

Kiyoh

5/5

4.9 (86 reviews)

John Hoogeveen

Kiyoh

5/5

4.9 (86 reviews)

John Hoogeveen

Keukentegels

Betonlook tegels keuken

De cementtegel of betonlook tegel is een veel gekozen keramische tegel voor in de keuken. Deze uitstraling gaan hand in hand met de keuze voor strakke moderne keukens.

Mozaïektegels keuken

Om de achterwand van de keuken nog meer te accentueren kun je kiezen voor mozaïektegels. Dit mozaïek is te verkrijgen aan een grote verscheidenheid aan kleuren, formaten en uitstralingen, dus er iets altijd iets te vinden wat bij jouw keuken past.

Keukentegels zeshoek

De hexagon of zeshoek tegels zien we aan populariteit winnen. Het is een tegel die gebruikt kan worden om de ruimte echt uniek te maken. Een keramische tegel die in de juiste sfeer een uniek karakter geeft aan je ruimte. Wij hebben deze tegels ook met verschillende patronen.

Vloertegels keuken XXL

De keuze valt steeds vaker op steeds grote tegels, dit geldt ook voor in de keuken. Door een groot formaat of xxl tegel in de keuken te gebruiken creëer je rust en ruimte. Wij hebben een groot assortiment xxl of groot formaat vloertegels in veel verschillende kleuren en uitstralingen.

Lees Meer
× Hoe kan ik u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday