Showroom in Katwijk

Gratis advies van tegelspecialist

Beton

Als er een tegel is die de laatste jaren enorm aan populariteit heeft gewonnen is het de betonlook tegel. Betonlook vloertegels zijn niet meer weg te denken uit moderne interieur. De betonlook vloertegel laat zich erg makkelijk combineren met tegels met een andere look, zoals de houtlook, natuursteen look en zelfs de marmerlook tegels. Wij bieden een groot assortiment keramsiche tegels met betonlook aan in een grote verscheidenheid aan kleuren en formaten.

John Hoogeveen

Komt u er niet uit? Ik help u graag!

John Hoogeveen

Komt u er niet uit? Ik help u graag!

 

Kiyoh

5/5

4.9 (86 reviews)

John Hoogeveen

Kiyoh

5/5

4.9 (86 reviews)

John Hoogeveen

Betonlook tegels

Betonlook vloertegels woonkamer

De vloertegels met betonlook worden veel gebruikt in de woonkamer, omdat deze makkelijk te combineren is. De betonlook vloertegels past in moderne interieurs, maar ook voor een vintage look is zijn deze tegels te erg goed te gebruiken.

Betonlook vloertegels badkamer

Naast de woonkamer worden keramische tegels met betonlook ook veel gebruikt in de badkamer. Keramische tegels hebben nagenoeg geen vochtopname en zijn dus uitermate geschikt voor gebruik in ”natte ruimtes”. De trend die we zien is dat de gebruikte keramische tegels met betonlook in de badkamer steeds groter van formaat zien. Waar tot voor kort betonlook vloertegels 60×60 als groot werd gezien zien we nu steeds vaker de betonlook vloertegels 80×80 en zelfs groter gebruikt worden voor de badkamer. Een grotere tegel betekent vaak meer gemak met schoonmaken. Hoe groter de tegels zijn hoe minder voegen er zijn, dus dit betekent minder plaatsen waar vuil zich kan hechten. Graag vertellen wij je hier meer over onze badkamertegels!

Betonlook tegels keuken

Betonlook tegels kunnen ook erg goed gebruikt worden in de keuken. De laatste tijd zie je veel keuken met een uitstraling van hout, het is erg mooi om zo’n keuken te combineren met keramische betonlook tegels.

Betonlook tegels toilet

Steeds vaker lopen de tegels van de woonkamer / hal door in het toilet. Een betonlook tegel is hier geen uitzondering. Betonlook tegels in de wc geven een moderne, strakke uitstraling. Een combinatie van een betonlook tegels in het toilet met een houtlook tegel op het inbouwreservoir is erg mooi!

Betonlook tegels 30×60

In de badkamer wordt vaak gekozen voor een 60×60 betonlook tegel voor de vloer in combinatie met betonlook tegels van 30×60 voor de wand. Het is mooi om een donker betonlook tegel voor de vloer te kiezen en een lichtere variant voor de wand.

Betonlook vloertegels 60×60

De meest verkochte betonlook vloertegels zijn nog steeds die in het formaat 60×60. Deze maat tegels past in elke ruimte en is vaak voordelig geprijst. Wij hebben een groot assortiment betonlook vloertegels 60×60 die vaak uit voorraad zijn te leveren. Deze tegels zijn altijd 1e keus – A kwaliteit.

Betonlook vloertegels 80×80

Naast de 60×60 krijgen we steeds meer vraag naar de betonlook vloertegels 80×80. Dit is de volgende stap in de vraag naar steeds grotere formaten tegels. De meeste tegelfabrikanten bieden dit formaat al standaard aan in alle series betonlook vloertegels.

Betonlook vloertegels 100×100

Wat voor veel mensen misschien nog als erg groot wordt gezien zijn de betonlook vloertegels 100×100. Toch neemt de vraag naar deze groot formaat tegels toe. Om optisch meer ruimte te creëren zijn deze tegels uitermate geschikt.

Lees Meer
× Hoe kan ik u helpen?