Showroom in Katwijk

Gratis advies van tegelspecialist

Hout

Houtlook vloertegels, houttegels of keramisch parket zijn de best verkopende tegels van dit moment. Door steeds betere productietechnieken zijn deze tegels niet meer te onderscheiden van echt hout. De natuurlijke uitstraling van deze houtlook tegels in combinatie met de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van keramische tegels maken deze tegels een veel gekozen optie op interieurs te verfraaien.

John Hoogeveen

Komt u er niet uit? Ik help u graag!

John Hoogeveen

Komt u er niet uit? Ik help u graag!

 

Kiyoh

5/5

4.9 (86 reviews)

John Hoogeveen

Kiyoh

5/5

4.9 (86 reviews)

John Hoogeveen

Houtlook tegels

Houtlook vloertegels woonkamer

Doordat de houtlook tegels perfect kunnen worden gebruikt in combinatie met vloerverwarming worden houtlook vloertegels steeds vaker gekozen boven echt hout. Het voordeel van deze tegels is ook dat ze onderhoudsarm zijn; nooit meer schuren of lakken! Het geeft erg veel sfeer en karakter aan de woonkamer en kan worden gebruikt in zowel klassieke als moderne interieurs.

Houtlook vloertegels badkamer

Waar vroeger niet eens aan werd gedacht is nu meer regel dan uitzondering, houtlook in de badkamer. Door uitgebreide toepasbaarheid van deze tegels is het nu makkelijker dan ooit om je badkamer te voorzien van een natuurlijke houtlook. Groot onderhoudsgemak en een hoge esthetische waarde maken de houtlook tegels de trend van het moment.

Houtlook vloertegel visgraat

Ook een vloer in visgraat leggen is mogelijk met verschillende van onze houtlook vloertegels. Mensen zullen niet snel aan tegels denken bij het leggen van een visgraat vloer, maar dit is een trend die door veel fabrikanten is opgepakt, hierdoor zijn er verschillende tegels uit de mooiste serie die in visgraat gelegd kunnen worden. Graag vertellen we je hier meer over!

Houtlook vloertegel prijzen

Houtlook vloertegels zijn er in veel verschillende prijs categorieën. Meestal geldt hoe groter de tegel, hoe hoger de prijs. Ook is het zo dat een gerectificeerde keramische houtlook vloertegel prijziger is dan een niet gerectificeerde tegel. Heb je een bepaald budget en wil je advies bij welke houtlook vloertegel hier bij past? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag.

Lees Meer
× Hoe kan ik u helpen?