Showroom in Katwijk

Gratis advies van tegelspecialist

Hexagon tegels

john

Verschillende kleuren, patronen en maten tegels komen in en uit de mode in onze interieurs, maar de hexagon – of zeshoek – tegels zijn niet meer weg te denken. We zien de hexagon tegels al terug op de vloer, op de wand of in een nis, in woonkamer, badkamer, keuken en toilet. De hexagon tegel is een onderdeel geworden van menig interieur en zal dat lang blijven.

Er is iets aan hexagon tegels wat interieurontwerpers beïnvloedt en stylisten allemaal lijken te waarderen. Eigenlijk laat het zich makkelijk raden… de mogelijkheden met hexagon tegels zijn eindeloos. Het maken van een honingraat patroon of een geometrische lay-out met een klassieke stijl. Tegels met patroon of zonder, er is voor iedereen een hexagon die past. Als je van modern en strak houdt is het aan te raden om eens te kijken naar zeshoek tegels met een marmerlook. Voor een meer klassieke uitstraling is het misschien leuk om eens te kijken naar de hexagon tegels met een patroon. Deze tegels hebben een vintage look. Een veelzijdigheid aan patronen werk vooral goed in de keuken of bijvoorbeeld de hal. Voor een warmere uitstraling is het goed om eens te kijken naar zeshoek tegels met bruine aardetinten.

Voor wie een industrieel randje wil toevoegen moet kijken naar metalen accenten en robuuste accessoires. De zeshoek tegel werkt ook goed in een mozaïek. Bijvoorbeeld in een nis in de badkamer. Kies dan voor contrasterende kleuren voor het beste effect.

keramische portugese tegels badkamer_cerados
hexagon badkamer style
hexagon_badkamer 3
antraciet salerno

Uitgelicht: Betonlook Tegel 60×60 Donker grijs Uno

De mooiste betonlook tegels van dit moment. Deze keramische tegels zijn te gebruiken in elke ruimte, maar worden vaak toegepast in de badkamer.

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Heeft u interesse in onze tegels en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het offerteformulier in!

Bekijk ook deze blogs

× Hoe kan ik u helpen?