Showroom in Katwijk

Gratis advies van tegelspecialist

Marmerlook tegels

john

Een opkomende trend is die van de marmerlook tegels. Deze tegels geven een klassieke uitstraling aan je interieur. Deze keramische tegels met marmerlook zijn niet van echt marmer te onderscheiden, alleen zijn ze duurzamer en erg makkelijk in onderhoud.

Marmerlook tegels mat & glans

Bijna alle keramische marmerlook tegels zijn verkrijgbaar in een matte en glanzende uitvoering. Voor de vloer wordt vaak gekozen voor een matte variant, omdat deze over het algemeen duurzamer zijn. In de badkamer is de keuze voor mat ook vanwege de hogere antislipwaarde. Het is erg mooi om te combineren met een glanzende marmerlook tegel op de wand.

Formaten marmerlook tegels

vloerreiniger keramische tegels_cerados

Keramische marmerlook tegels zijn er tegenwoordig in alle kleuren en formaten. We kunnen deze tegels leveren tot wel 120×360 cm! Bij deze groot formaat tegels kun je ook kiezen voor ”open boek”, dit betekent dat de aderen van de ene tegel doorlopen naar de ander. Erg mooi! Uiteraard is niet elk huis geschikt voor deze XL tegels, gelukkig zijn ze al verkrijgbaar vanaf 60×60 cm.

keramische tegel marmerenlook_keuken

In de keuken is de combinatie van betonlook en houtlook ook erg mooi.

Marmerlook tegels woonkamer

Een keramische marmerlook tegel is chique en tijloos en geeft een elegante uitstraling aan je woonkamer. Het is ook erg goed te combineren met verschillende soorten interieurs. Marmer kan gebruikt worden in een klassiek, maar ook in een moderne interieur.

Marmerlook tegels keuken

Als er in de woonkamer gekozen wordt voor een marmer tegels is het mooi deze door te trekken in de keuken. Een marmerlook tegel op de vloer is erg mooi om te combineren met een wandtegels is dezelfde stijl. Er zijn marmerlook wandtegels, maar de vloertegels kunnen ook prima gebruikt worden op de wand.

zwarte keramische tegels marmerenlook_badkamer
Kwaliteitsverschil keramische tegels_cerados
barsten in keramische tegels_cerados

Marmerlook tegels badkamer

Laat je badkamer opvallen met keramische marmerlook tegels. Marmerlook tegels zijn erg goed te gebruiken in de badkamer. Wij adviseren het gebruik van een matte uitvoering voor de vloer i.v.m. antislipwaarde en een glanzende uitvoering op de wand. Kijk eens naar een zwarte marmerlook tegel op de vloer en een witte voor de wand. Dit geeft een luxe, rustige uitstraling.

Marmerlook tegels toilet

De kleinste ruimte in huis krijg ook steeds maar aandacht. Met een lichte marmerlook tegel blijft het ruimtelijk. Kies hier voor een groot formaat tegels. Een groter formaat betekent minder voegen en dus makkelijker schoonmaken!

antraciet salerno

Uitgelicht: Betonlook Tegel 60×60 Donker grijs Uno

De mooiste betonlook tegels van dit moment. Deze keramische tegels zijn te gebruiken in elke ruimte, maar worden vaak toegepast in de badkamer.

Marmerlook tegels combineren

Marmerlook tegels laten zich, al zou je het niet verwachten, erg goed combineren met andere stijlen. Een populaire combinatie is de combinatie met een houtlook tegel. Een aanrader!

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Heeft u interesse in onze tegels en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het offerteformulier in!

Bekijk ook deze blogs

× Hoe kan ik u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday