Showroom in Katwijk

Gratis advies van tegelspecialist

Moderne stijl

john

Het toevoegen van een eigentijdse uitstraling aan je huis is misschien niet zo uitdagend als je denkt. Met een eenvoudige inrichting en moderne tegels kan een kamer worden getransformeerd in een schone, frisse open ruimte met een huiselijke sfeer.

Moderne stijl kan worden bereikt in de meeste huizen, ongeacht hun leeftijd, door het gebruik van strakke lijnen en minimale accessoires.

Betonlook tegels

Breng het interieur in de nieuwste trend met moderne tegels met bijvoorbeeld een industriële betonlook. Zachte texturen en matte afwerkingen weerkaatsen de allernieuwste stijl.

Sommige mensen durven niet te kiezen voor de moderne stijl omdat ze denken dat het te simpel of te koud is. Wanneer het echter goed is afgestemd, kan het een gevoel van sereniteit en eenvoud in uw huis brengen, comfortabel en gastvrij zonder rommelig te zijn.

Beige Lappata_Cinema_Amb.tif
modern huis_inspiratie

In de keuken is de combinatie van betonlook en houtlook ook erg mooi.

Neutrale kleuren

Neutrale kleuren werken goed met een moderne stijl. Geaccentueerd met een gedurfde kleur creëer je een uitnodigende en comfortabele sfeer in huis.

Modernbad
modern_woonkamer
modern_keuken

Groot formaat tegels

Grootformaat tegels creëren een naadloze afwerking die strak, gestroomlijnd en ultramodern is. Deze XL tegels geven ook een ruimtelijk effect.

antraciet salerno

Uitgelicht: Betonlook Tegel 60×60 Donker grijs Uno

De mooiste betonlook tegels van dit moment. Deze keramische tegels zijn te gebruiken in elke ruimte, maar worden vaak toegepast in de badkamer.

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Heeft u interesse in onze tegels en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het offerteformulier in!

Bekijk ook deze blogs

× Hoe kan ik u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday