Showroom in Katwijk

Gratis advies van tegelspecialist

Een rijke uitstraling met badkamer tegels met marmerlook

john

Wat is er nu fijner dan u helemaal op uw gemak voelen in uw badkamer? Een badkamer die u een gevoel geeft van weldaad en ontspanning, alsof u in een badhuis bent? Het kan door marmertegels in uw badkamer gebruiken, omdat dit een rijke en luxueuze uitstraling geeft. De oude Romeinen zagen de schoonheid van deze natuursteen al in en een toenemend aantal huishoudens vandaag de dag ook. Ontdek in dit artikel wat marmer haar charme geeft en hoe u met marmerlook tegels uw badkamer de uitstraling geeft die u wilt.

Wat marmer een luxueuze uitstraling geeft

Marmer komt oorspronkelijk uit het Middellandse zeegebied. Griekse en Romeinse beeldhouwers gebruikten marmer in hun kunst. De prachtige look en kwaliteiten van marmer gaat dus al heel lang terug. Altijd zijn we marmer blijven associëren met luxe en stijl. Vaak worden de tegels gepolijst, wat de kenmerkende glans en een koninklijk gevoel geeft. Een van de belangrijkste charmes van marmer is dat het indrukwekkend mooie aders en kristalstructuren bevat en bestaat uit prachtige kleuren, zoals zwart, grijs, beige, wit, bruin en creme. Marmeren tegels zijn daarom uniek. Elke tegel ziet er anders uit, wat marmer extra bijzonder maakt. Misschien wel om deze reden zijn marmeren tegels vooral terug te vinden in grote kantoorgebouwen, luxe hotels en spa resorts. En misschien associëren we marmer ook daarom met exclusiviteit, rijkdom en overvloed.

vloerreiniger keramische tegels_cerados
keramische tegel marmerenlook_keuken

Elke tegel ziet er anders uit, wat marmer extra bijzonder maakt.

Uitstraling van marmer met voordelen van keramiek

Hoe mooi u marmer ook vindt, er hangt een behoorlijk prijskaartje aan. Daarom loont het om ook te kijken naar alternatieve tegels voor de badkamervloer. Keramische tegels met een marmer look geven dezelfde luxueuze uitstraling als echte marmer tegels, maar bieden – naast de lagere prijs – veel voordelen. Een badkamer in marmerlook in plaats van echt marmer maakt dat de vloer of wand veel beter te onderhouden is. Marmeren tegels zijn kwetsbaarder, terwijl marmerlook tegels kras- en slijtvast zijn.

zwarte keramische tegels marmerenlook_badkamer
barsten in keramische tegels_cerados
marmeren_woonkamer

Het effect van marmerlook tegels in uw badkamer

Als u kiest voor marmer in uw badkamer creëert u een dezelfde luxe sfeer. Dankzij de elegantie van de tegels tovert als het ware uw badkamer om tot een spa! Marmer tegels zijn goed te combineren met hout, metaal of beton. De tegels zijn zeer geschikt voor verschillende badkamerstijlen, zoals modern, klassiek of Art Deco. Een moderne sfeer creëert u door te kiezen voor een meer egale marmerlook tegel. Dit oogt rustiger. Een klassieke sfeer zet u neer door te werken met zwarte en witte marmerlook tegels. Een Art Deco sfeer creëert u door zwarte marmerlook tegels op de vloer te combineren met donkere, gekleurde en glanzende wandtegels. Dit topt u af met gouden accenten voor een dramatisch en eclectisch geheel, passend bij de Art Deco stijl. U kunt er tevens voor kiezen om marmerlook badkamertegels in verschillende kleuren of kleurtinten te gebruiken, zoals aarde- en zandtinten. Bijvoorbeeld de wand een andere kleur te geven dan de vloer. Hetzelfde geldt voor de douche of het tussenwand. Het effect hiervan is dat uw badkamer natuurlijker en warmer kan ogen.

antraciet salerno

Uitgelicht: Betonlook Tegel 60×60 Donker grijs Uno

De mooiste betonlook tegels van dit moment. Deze keramische tegels zijn te gebruiken in elke ruimte, maar worden vaak toegepast in de badkamer.

Hoe marmerlook tegels voor de badkamer te kiezen

Om de juist tegels te kiezen voor uw badkamer is het belangrijk dat u weet welke sfeer u wilt creëren. Daarna kunnen we kijken naar de juiste kleur, het goede formaat, de afwerking, glans en natuurlijke tekeningen. In onze showroom kunt u komen kijken naar de verschillende soorten marmer tegel looks. Wij helpen u graag verder. Bekijkt u ook eens dit artikel over marmerlook tegels om meer te weten te komen over de toepassing ervan in uw woning.

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Heeft u interesse in onze tegels en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het offerteformulier in!

Bekijk ook deze blogs

× Hoe kan ik u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday