Showroom in Katwijk

Gratis advies van tegelspecialist

Badkamer in jouw stijl

john

Een badkamer is iets wat je niet elk jaar veranderd, dus het is belangrijk dat die meteen aan jouw wensen voldoet. Volg niet zomaar de laatste trends, want het is belangrijk een persoonlijke sfeer mee te geven. Vanuit daar creëer je jouw ideale badkamer! 

Ideeën verzamelen

Er is enorm veel keuze in sanitair, tegels en accessoires, daarom is het belangrijk een om een keuze te maken in uitstraling. Ga je voor modern, klassiek of misschien industrieel? Kies je voor robuuste materialen of strakke lijnen? Ga je voor donkere tegels of lichte? Groot formaat tegels of kleinere motieftegels? Verzamel plaatjes op social media of in woonmagazines en visualiseer jouw ideale badkamer! 

Sanitair

Er is enorm veel aanbod aan sanitair. Zwart sanitair en accessoires zijn populair. Het geeft een luxe uitstraling. Bij de keuze voor zwart sanitair is het erg mooi om lichte tegels te gebruiken. Contrasterende kleuren werken erg goed in de badkamer. Een mooie combinatie is witte marmerlook tegels met zwart sanitair.

verschil keramische tegels en natuursteen_cerados
keramische mozaïek tegels_cerados
keramische portugese tegels badkamer_cerados

Badkamertegels

Er is veel keuze in tegels voor de badkamer. Tegels van 10×10 tot en met 100×100 alles is mogelijk, afhankelijk van de ruimte. Probeer te combineren met verschillende kleuren en formaten. De marmerlook tegels of keramisch marmer geven een luxe uitstraling en zijn makkelijk te combineren met andere tegels zoals de houtlook. 

keramische mozaïek tegels_cerados

Uitgelicht: Betonlook Tegel 60×60 Donker grijs Uno

De mooiste betonlook tegels van dit moment. Deze keramische tegels zijn te gebruiken in elke ruimte, maar worden vaak toegepast in de badkamer.

Mozaïektegels in de badkamer

Mozaïektegels worden veel gebruikt in de badkamer. Ze zijn er in veel verschillende kleuren en vormen. Geef een unieke look aan je badkamer met mooi mozaïek.       

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Heeft u interesse in onze tegels en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het offerteformulier in!

Bekijk ook deze blogs

× Hoe kan ik u helpen?