Showroom in Katwijk

Gratis advies van tegelspecialist

Tegels in de slaapkamer

john

De slaapkamer vloerentrends 2019. De slaapkamer is niet de eerste ruimte in huis waar u aan denkt bij de keuze voor tegels, toch wordt deze ruimte steeds vaker voorzien van keramische tegels. Dit komt ook doordat er steeds vaker vloerverwarming wordt toegepast in nieuwbouwwoningen. De combinatie van vloerverwarming met keramische tegels is een erg goede en dit zou dan ook een goede keuze zijn Over het algemeen worden tegels voor de bovenverdiepingen steeds populairder. 

Niet alleen vloertegels, maar ook wandtegels om sfeer te creëren zien we steeds vaker terug. Een houtlook vloer wordt vaak gekozen voor een verdieping of slaapkamer, dus is de keuze voor houtlook tegels in plaats van laminaat of parket een goed alternatief. Het contact geluid van tegels is een stuk minder dan dat van laminaat of parket. Wel zo prettig.  

Tegels_slaapkamer
Kwaliteitsverschil keramische tegels_cerados
tegels_slaapkamer 3

Met houtlook tegels creëer je een rustige sfeer.Deze tegels zijn ook makkelijk te combineren met verschillende interieurstijlen of het nu modern of klassiek is.  Voor een wandtegel in de slaapkamer kun je denken aan een reliëf tegel om een wand te accentueren.

antraciet salerno

Uitgelicht: Betonlook Tegel 60×60 Donker grijs Uno

De mooiste betonlook tegels van dit moment. Deze keramische tegels zijn te gebruiken in elke ruimte, maar worden vaak toegepast in de badkamer.

Er zijn voldoende mogelijkheden met keramische tegels om jouw ruimte uniek te maken!  Tegels voor woonkamer, badkamer, keuken, toilet of slaapkamer vind je altijd voordelig bij ons! Ook is het mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen!    

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Heeft u interesse in onze tegels en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het offerteformulier in!

Bekijk ook deze blogs

× Hoe kan ik u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday