Showroom in Katwijk

Gratis advies van tegelspecialist

Badkamer tegels: verschillende woontrends in 2020

john

Bent u van plan om uw badkamer te verbouwen? Of bent u al uitgekeken op de badkamerinrichting van uw badkamer? Of heeft u gewoon interesse in de nieuwste badkamertrends die in 2020 een opkomst maken? Wat uw reden ook is om op zoek te gaan naar badkamertrends: wij helpen u graag verder met dit artikel over verschillende woontrends voor badkamer tegels in 2020.

Decor tegels

De badkamer moet een eyecatcher zijn. Dat kunnen we zien aan de tegels die tegenwoordig gebruikt worden voor badkamers. De saaie vierkante tegels die normaal veel gebruikt werden voor de badkamer, worden nu steeds vaker vervangen door tegels met opvallende kleuren, prints en vormen. Uw badkamer laten opvallen kan door exotische tegels te gebruiken, zoals de keramische Portugese look tegels. Zo gaan we in 2020 nog meer badkamers zien die met dit soort tegels betegeld zijn. Heeft u nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan onze decortegels die op de website te vinden zijn.

Groots uitpakken

keramische tegels portugese look_cerados

Grote tegels maken een opkomt in badkamers. Mensen beperken zich niet meer alleen tot kleine tegels, maar pakken groots uit. Marmerlook tegels, industriële look tegels en Terrazzo tegels zijn voorbeelden van tegels die een mooie uitstraling geven wanneer ze gebruikt worden in grote formaten. De grote tegels zien er niet alleen mooi uit, maar doen uw badkamer ook groter lijken.

badkamer inspirate

Door middel van technische snufjes kunt uw de badkamer al snel omtoveren tot een ware rustplek. 

Technologie

De technologische wereld staat niet stil, dus ook voor de badkamers worden allerlei innovatieve producten ontwikkeld. De badkamer is een plek waar u moet kunnen uitrusten en ontspannen. Door middel van technische snufjes kunt uw de badkamer al snel omtoveren tot een ware rustplek. Zo gaat bijvoorbeeld het licht automatisch aan wanneer u binnenloopt, of kunt u alvast het bad vol laten lopen via uw smartphone. Bent u ook van plan om uw badkamer om te toveren tot een moderne ruimte? Dan zijn betonlook tegels passend voor uw badkamer. U kunt met deze tegels een industriële stijl creëren die helemaal past bij deze tijd met innovatieve elementen in de badkamer.

spa look badkamer
spa look badkamer 2
spa look badkamer 3

Duurzaamheid

Een trend die we in 2020 ook zien opkomen is de aandacht voor duurzaamheid. We leven duurzamer en worden ons bewuster van het milieu. Deze trend heeft niet alleen invloed op onze levensstijl, maar heeft ook op de kleuren en materialen die we kiezen voor badkamertegels. In 2020 staan warme en natuurlijke kleuren centraal. Natuursteenlook en houtlook zijn voorbeelden van tegels met natuurlijke en warme kleuren. Keramische tegels zijn duurzaam, doordat ze hygiënisch en vochtbestendig zijn. Daarnaast hebben keramische tegels een lange levensduur en zijn vrij van schadelijke stoffen.

Spa-sfeer creëren

Bent u fan van spa’s dan is dit misschien een trend die uw aanspreekt. U kunt namelijk uw badkamer zo inrichten dat er een spa-sfeer gecreëerd wordt. Door hout te combineren met een witte vloer en wand maakt u al grote stappen richting uw eigen spa. Door het toevoegen van enkele interieurelementen, zoals verzorgingsproducten, dimbare spots en opbergmandjes maakt u de ‘spa’ compleet.

antraciet salerno

Uitgelicht: Betonlook Tegel 60×60 Donker grijs Uno

De mooiste betonlook tegels van dit moment. Deze keramische tegels zijn te gebruiken in elke ruimte, maar worden vaak toegepast in de badkamer.

Advies nodig?

Heeft u na dit artikel nog informatie nodig of is u iets nog niet helemaal duidelijk? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

 

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Heeft u interesse in onze tegels en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het offerteformulier in!

Bekijk ook deze blogs

× Hoe kan ik u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday