Showroom in Katwijk

Gratis advies van tegelspecialist

Kook (en mors) naar hartelust met keramische tegels keukenvloer!

john

Bent u een fervent amateur chef? Of een professionele driesterrenchef? Of heeft u gewoon veel vrienden en veel diner afspraken? Aandacht geven aan de inrichting van de keuken heeft veel invloed op uw kookmomenten. Immers, past de sfeer bij uw manier van koken en is de vloer bestand tegen alle aanvallen van gemorste wijn en afwaswater? Met het kiezen van een vloer volgens uw smaak is het namelijk ook erg handig naar de praktische kanten te kijken, zeker in de keuken. Met keramische tegels voor de keukenvloer weet u in ieder geval dat het aan beide kanten goed zit, stijl en onderhoud. Lees in dit artikel meer waarom keramische tegels handig zijn in de keuken en wat voor stijlen u er allemaal mee kunt maken.

Kan dat wel, keramische tegels keukenvloer?

Vraagt u zich af of keramische tegels een goede keuze zijn voor de keuken? Immers, we knoeien soms met water en zeepsop tijdens het afwassen. Of we morsen rode wijn tijdens diners met vrienden. En als u aan het bakken bent met je kleintjes zitten ze soms onder de bloem. Of heeft u misschien een paar lieve viervoeters rond kwispelen? Het goede nieuws is dat keramische tegels erg goed passen bij elke levensstijl. Bent u iemand die alles graag altijd netjes en schoon wilt houden? Of bent u het liefst niet zo bezig met voorzichtig doen? Met een keramische tegels voor de keukenvloer heeft u ontzettend weinig stress: het is gemakkelijk schoon te maken, eenvoudig te onderhouden en bestand tegen krassen en water.

keramische tegels keukenvloer_cerados
keramische tegels keukenvloer_cerados

Met een keramische tegels voor de keukenvloer heeft u ontzettend weinig stress.

Een praktische keuze in veel soorten en maten

Keramische tegels zijn ook nog eens erg duurzaam en werken ook ontzettend goed met een vloerverwarming voor een comfortabele keuken in de winter. Praktisch gezien ideaal dus! Nog beter is dat er ontzettend veel kleuren, formaten en stijlen keramische tegels te kiezen zijn. Denk hierbij aan houtlook, natuursteenlook, betonlook, marmerlook, terrazzolook, zelfs metaallook. In groot formaat voor een optisch ruimtelijk effect, of smallere tegels voor een visgraat patroon. Of een speelse, zonnige keuken met Portugese keramische tegels of mozaïek. Dus wilt u toch graag die robuuste houten vloer, hoewel dat eigenlijk lastig is in de keuken? Met keramische tegels voor de keukenvloer heeft u die houtlook vloer, mét de handige eigenschappen van keramiek.

keramische tegels keukenvloer_ceradoskeramische tegels keukenvloer_cerados

Nog beter is dat er ontzettend veel kleuren, formaten en stijlen keramische tegels te kiezen zijn voor keramische tegels keukenvloer.

keramische tegels keukenvloer_cerados

Een moderne Scandinavische minimalistische keuken kan ook geweldig met een prachtige grijze tegelvloer voor een unieke touch.

keramische tegels keukenvloer_cerados

Een lichte houten vloer past goed bij een zachte Scandinavische look of een moderne minimalistische keuken.

Inspiratie voor de mooiste keukenvloeren

Alle praktische overwegingen daargelaten is het natuurlijk het leukste om na te gaan denken over welke interieurstijl u kiest voor de keuken! Met keramische tegels voor de keukenvloer zijn er oneindig veel stijlen te kiezen voor elk interieur. Wordt het een stijlvolle moderne keuken met neutrale kleuren, chique en minimalistisch? Of een warme gezellige keuken, met veel gebruik van hout en accessoires of een vloer in een Frans ruitje? U kunt ook nog kiezen voor een klassieke stijl met natuursteen, vernieuwend maar ook authentiek. Bij een houten vloer zijn er verschillende kleuren te kiezen voor verschillende sfeer effecten. Een lichte houten vloer past goed bij een zachte maar simpele Scandinavische look, een moderne minimalistische keuken of een gezellige vintage geïnspireerde keuken.

houtlook-tegel-cosa-donker-eiken-4

Uitgelicht: Houtlook Tegel 30×120 Donker Eiken Cosa

Een prachtige houtlook tegel geïnspireerd door natuurlijk eiken. Deze keramische houtlook tegels zijn te gebruiken in elke ruimte.

Unieke opties voor keramische tegels keukenvloer

Er zijn natuurlijk nog veel meer unieke opties voor keramische tegels voor de keukenvloer. Een moderne Scandinavische minimalistische keuken kan ook geweldig met een prachtige grijze tegelvloer voor een unieke touch. Met donker hout of betontegels kunt u ook heel goed de industriële kant opgaan voor een hele stoere, robuuste keuken. Voor een vrolijke Deense keuken maakt u ook gebruik van een authentieke houtlook als tegenhanger voor de primaire kleuren. Kies voor een natuursteenlook als terrazzo voor een klassieke maar speelse Italiaans geïnspireerde keuken. Welke sfeer past het best bij uw ideale keuken? Liever biefstukken op het vuur, een vegan vijfgangendiner of een appeltaart in de oven?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Heeft u interesse in onze tegels en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het offerteformulier in!

Bekijk ook deze blogs

× Hoe kan ik u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday